Stiri - Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Intra acum pe site si afla ultimele stiri financiare


Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Un integrator de soluţii pentru spaţiile de birouri a avut o creştere de 60% faţă de 2016 după partenerierea cu celebrul brand Herman Miller, care produce Aeron, cel mai vândut scaun de birou din lume. Clienţii care au generat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio provin în proporţie de 80% din industria IT, care investeşte constant în angajaţii săi.

"Companiile din IT reprezintă aproximativ 80% dintre clienţii Workspaces Studio. Pentru că sunt foarte conectate la tendinţele globale, dar şi în contextul competiţiei intense pentru forţa de muncă specializată, sunt primele care au înţeles importanţa amenajării birourilor dupa principii de ergonomie şi design adaptat, precum şi impactul direct al amenajării în retenţia angajaţilor şi recrutare. Birourile prezentului trebuie să atragă, să încurajeze, să favorizeze şi să reţină talentul, iar clienţii noştri din IT investesc în ergonomie pentru a asigura o soluţie personalizată pentru fiecare angajat. Investiţia într-un post de lucru într-o companie IT poate varia însă foarte mult, de la 300 euro pana la 3000 euro, în funcţie de mobilier", declară Alexandru – Horaţiu Didea, Managing Partner al companiei.

Un studiu internaţional care măsoară experienţa angajaţilor la locul de muncă, realizat în peste 2.000 de birouri ce găzduiesc peste 250.000 angajaţi, distribuiţi la nivel global, arată că doar 57% dintre angajaţi consideră că locul de muncă le permite să lucreze productiv. Productivitatea la locul de muncă este impactată de factori precum mobilitatea şi adaptarea spaţiului la diverse tipuri de activităţi (precum lucru individual, întâlniri unu la unu sau şedinţe), nivelul zgomotului de fond sau ergonomia spaţiului. Citeste mai mult: adev.ro/p8vtvs

TOP