Stiri - Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Intra acum pe site si afla ultimele stiri financiare


Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Un integrator de soluÅ£ii pentru spaÅ£iile de birouri a avut o creÅŸtere de 60% faţă de 2016 după partenerierea cu celebrul brand Herman Miller, care produce Aeron, cel mai vândut scaun de birou din lume. ClienÅ£ii care au generat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio provin în proporÅ£ie de 80% din industria IT, care investeÅŸte constant în angajaÅ£ii săi.

"Companiile din IT reprezintă aproximativ 80% dintre clienÅ£ii Workspaces Studio. Pentru că sunt foarte conectate la tendinÅ£ele globale, dar ÅŸi în contextul competiÅ£iei intense pentru forÅ£a de muncă specializată, sunt primele care au înÅ£eles importanÅ£a amenajării birourilor dupa principii de ergonomie ÅŸi design adaptat, precum ÅŸi impactul direct al amenajării în retenÅ£ia angajaÅ£ilor ÅŸi recrutare. Birourile prezentului trebuie să atragă, să încurajeze, să favorizeze ÅŸi să reÅ£ină talentul, iar clienÅ£ii noÅŸtri din IT investesc în ergonomie pentru a asigura o soluÅ£ie personalizată pentru fiecare angajat. InvestiÅ£ia într-un post de lucru într-o companie IT poate varia însă foarte mult, de la 300 euro pana la 3000 euro, în funcÅ£ie de mobilier", declară Alexandru – HoraÅ£iu Didea, Managing Partner al companiei.

Un studiu internaÅ£ional care măsoară experienÅ£a angajaÅ£ilor la locul de muncă, realizat în peste 2.000 de birouri ce găzduiesc peste 250.000 angajaÅ£i, distribuiÅ£i la nivel global, arată că doar 57% dintre angajaÅ£i consideră că locul de muncă le permite să lucreze productiv. Productivitatea la locul de muncă este impactată de factori precum mobilitatea ÅŸi adaptarea spaÅ£iului la diverse tipuri de activităţi (precum lucru individual, întâlniri unu la unu sau ÅŸedinÅ£e), nivelul zgomotului de fond sau ergonomia spaÅ£iului. Citeste mai mult: adev.ro/p8vtvs

Inseo - servicii seo

TOP