Stiri - Startup-ul Promocodi vrea sa intre pe piata de coduri de discount din Romania

Intra acum pe site si afla ultimele stiri financiare


Startup-ul Promocodi vrea sa intre pe piata de coduri de discount din Romania

O poveste născută în Europa de Est, mai concret în Bulgaria, a luat naştere în 2016 prin înfiinţarea unei companii: Promocodi.com - un portal cu coduri de reducere ce oferă cupoane şi promoţii ce pot aduce economii, utilizatorilor reţelei, în achiziţiile lor online.

Un proiect care a fost imediat ambiţios, şi datorită muncii asidue, arată rezultate atât de interesante şi promiţătoare încât compania a decis să se extindă pe noi pieţe emergente precum România.

O idee inovatoare care a venit de la doi tineri antreprenori de origine italiană şi română având, la prima vedere, un concept simplu: permiterea oricui să cumpere online pentru a economisi bani. Doar prin propria lor putere şi propriile investiţii financiare, cei doi antreprenori au fondat agenţia web Divergent Ltd şi au început crearea unui website cu coduri de reducere.

Promocodi.com, un site care, după mai mult de doi ani de activitate a ajuns să ofere coduri discount şi promoţii pentru mai mult de 2.000 de magazine online, inclusiv Amazon, Groupon, HP, Lenovo, Yoox şi Ebay, asta pentru a numi doar câteva. Portalul este uşor de utilizat şi oferă mai multe ghiduri video pentru a afla cum să utilizaţi cupoanele. Pe pagina principală sunt categoriile care grupează diferitele magazine afiliate şi o selecţie a cupoanelor principale, active pe Promocodi.com.

Site-ul este actualizat în permanenţă pentru a oferi mai multe servicii pentru cat mai mulţi utilizatori. Printre noutăţi găsiţi secţiunea de oferte, care prezintă o selecţie largă de coduri de reducere corespunzătoare principalelor evenimente promoţionale ale anului. Chiar şi serviciul de newsletter este foarte apreciat; în fiecare săptămână toţi membrii primesc pe e-mail atât cupoanele de reducere cât şi cele mai bune oferte active la acel moment pe portal.

Citeste mai mult: adev.ro/p9jc6a

TOP