Stiri - Startup-ul Promocodi vrea sa intre pe piata de coduri de discount din Romania

Intra acum pe site si afla ultimele stiri financiare


Startup-ul Promocodi vrea sa intre pe piata de coduri de discount din Romania

O poveste născută în Europa de Est, mai concret în Bulgaria, a luat naÅŸtere în 2016 prin înfiinÅ£area unei companii: Promocodi.com - un portal cu coduri de reducere ce oferă cupoane ÅŸi promoÅ£ii ce pot aduce economii, utilizatorilor reÅ£elei, în achiziÅ£iile lor online.

Un proiect care a fost imediat ambiÅ£ios, ÅŸi datorită muncii asidue, arată rezultate atât de interesante ÅŸi promiţătoare încât compania a decis să se extindă pe noi pieÅ£e emergente precum România.

O idee inovatoare care a venit de la doi tineri antreprenori de origine italiană ÅŸi română având, la prima vedere, un concept simplu: permiterea oricui să cumpere online pentru a economisi bani. Doar prin propria lor putere ÅŸi propriile investiÅ£ii financiare, cei doi antreprenori au fondat agenÅ£ia web Divergent Ltd ÅŸi au început crearea unui website cu coduri de reducere.

Promocodi.com, un site care, după mai mult de doi ani de activitate a ajuns să ofere coduri discount ÅŸi promoÅ£ii pentru mai mult de 2.000 de magazine online, inclusiv Amazon, Groupon, HP, Lenovo, Yoox ÅŸi Ebay, asta pentru a numi doar câteva. Portalul este uÅŸor de utilizat ÅŸi oferă mai multe ghiduri video pentru a afla cum să utilizaÅ£i cupoanele. Pe pagina principală sunt categoriile care grupează diferitele magazine afiliate ÅŸi o selecÅ£ie a cupoanelor principale, active pe Promocodi.com.

Site-ul este actualizat în permanenţă pentru a oferi mai multe servicii pentru cat mai mulÅ£i utilizatori. Printre noutăţi găsiÅ£i secÅ£iunea de oferte, care prezintă o selecÅ£ie largă de coduri de reducere corespunzătoare principalelor evenimente promoÅ£ionale ale anului. Chiar ÅŸi serviciul de newsletter este foarte apreciat; în fiecare săptămână toÅ£i membrii primesc pe e-mail atât cupoanele de reducere cât ÅŸi cele mai bune oferte active la acel moment pe portal.

Citeste mai mult: adev.ro/p9jc6a

Inseo - servicii seo

TOP