Stiri - Un producator turc de componente pentru industria auto deschide o fabrica la Pitesti

Intra acum pe site si afla ultimele stiri financiare


Un producator turc de componente pentru industria auto deschide o fabrica la Pitesti

Producătorul turc de componente pentru industria auto Opsan a închiriat un spaÅ£iu de 5.000 de mp în parcul logistic al dezvoltatorului CTP, pentru a construi o fabrică la PiteÅŸti, unde va investi pentru prima dată în România, a anunÅ£at compania de brokeraj imobiliar Dunwell Industrial Brokerage, care a reprezentat producătorul.

În primul trimestru al acestui an Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al tranzacÅ£iei dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Åž.) ÅŸi CTP.

Firma turcă, producătoare de componente auto, va ocupa un spaÅ£iu de 5.000 mp în CTPark PiteÅŸti. Clădirea va fi construită special pentru Opsan, după specificaÅ£iile tehnice indicate de chiriaÅŸ, ÅŸi va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate ÅŸi inovaÅ£ie privind eficienÅ£a energetică. Printre clienÅ£ii Opsan se numără Ford, Fiat, Renault, Honda, MAN, Mercedes Benz ÅŸi Chrysler.

„Extinderea Opsan în România ÅŸi alegerea construirii primei unităţi productive la PiteÅŸti este atât o consecinţă a unui nivel de calificare ridicat al forÅ£ei de muncă româneÅŸti în general ÅŸi din sectorul industriei auto în special, dar ÅŸi datorită infrastructurii existente în zonă”, transmite Dunwell.

„Alegerea de către Opsan a CTPark PiteÅŸti pentru dezvoltarea primei lor investiÅ£ii în România este pentru noi o confirmare că CTP îÅŸi îndeplineÅŸte cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluÅ£ii clienÅ£ilor săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spaÅ£ii de producÅ£ie adaptate nevoilor lor, precum ÅŸi birouri, în aÅŸa fel încât angajaÅ£ii noului nostru chiriaÅŸ să beneficieze de cele mai bune condiÅ£ii pentru a-ÅŸi desfăşura activitatea”, a declarat Iulia BuÅŸcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Citeste mai mult: adev.ro/p7qid6

Inseo - servicii seo

TOP